Dag -1: Verslag vertrek Dennis en Alain


Belangrijke info omtrent updates: de video en foto-updates zullen met een vertraging van anderhalve dag geplaatst worden, om zo de kwaliteit te kunnen garanderen. Blijf ons volgen op twitter!

Het is 5 uur ‘s morgens en we vertrekken als kwartiermakers vol goede moed naar Brussel. We komen dan even in een file terecht, maar daar slepen we ons doorheen door te luisteren naar echte klassieke carnavalsliedjes. We komen aan op het vliegveld en gaan op zoek naar de incheckbalie. De koffers en instrument zijn al weg en Alain en ik begeven ons naar de Gate.

Bij de Gate hebben we nog een gesprek met een aardige Amerikaan. Lang hoeven we niet te wachten en we gaan al op tijd boarden. Bij binnenkomst in de bestemming van het vliegtuig meteen bekend, het ruikt hier namelijk enorm naar curry. Na de welbekende veiligheidsinstructies en enige vertraging vertrekken we op naar Newark. We zullen ons deze vlucht alles behalve vervelen. De online boardcomputer biedt ons de nodige films, series, muziek en zelfs games. Aangezien we allebei enorm veel honger hebben komt de maaltijd op netjes op tijd, en de maaltijd smaakt ook goed. Aangezien we net ook enkele blikjes hierop hebben zit er niets anders op dan een dutje te doen. Hierdoor gaat de vlucht ook verbazingwekkend snel. En we voor we er erg in hebben staan we al in de rij voor de douane. Nadat we ons verhaal hebben gedaan bij de douane is het op zoek naar de instrumenten en koffers.

De koffers en de snare drum zijn al snel terecht. De tamboermaitrestok moet nog opgehaald worden bij de oversized bagage. En daar zijn we dan in Newark voor onze 3de amerikatrip in 4 jaar tijd. Eerst gaan we even langs de Starbucks. Vervolgens lopen we naar de airtrain om bij de car rental onze auto op te halen. Na enig oponthoud krijgen we dan eindelijk de sleutels. En dan mogen we ons tussen het Amerikaanse verkeer gaan begeven. In het begin rijden we paar keer verkeerd. Waardoor we enkele keren door hetzelfde tolpoortje komen. Maar daarna ging het redelijk goed. En zijn we veilig aangekomen op ons hotel. Hier checken we ons snel in maar gaan al meteen naar het kamp om daar de boel te verkennen. In eerste instantie is hier niemand te beleven, maar na een tijdje vinden we toch iemand. We worden uitgenodigd in het kantoor waar we enkele problemen en vragen voorleggen aan June. Al snel blijkt dat deze erg gewillig is om ons te ondersteunen waar mogelijk.

Later schuift ook Gil aan bij dit gesprek, hij is de kampbeheerder. Ook bij hem is al snel duidelijk dat hij zeer bereid is om ons te ondersteunen waar mogelijk. En we krijgen dan ook antwoord op al onze vragend . Na dit positieve gesprek verplaatsen we ons naar de Staten Island Mall. Hier hebben we gegeten en zijn we op zoek gegaan naar kussens, waarvan we de eerste doos met kussens al ingekocht hebben. En dan wordt het nu tijd om na 25 uur wakker te zijn te gaan slapen in ons heerlijke Queensize bed. De rest van de MVB is inmiddels onderweg naar Brussel en wij hebben morgen nog de nodige inkopen te doen.

Der lektor hat nmlich zu keinem hausarbeit schreiben beispiel zeitpunkt die ganze arbeit vor sich.