Verslag Dag 1: campbuilding


Door Dennis Thomissen

Dag 1 begint al erg vroeg. We hebben het ritme nog niet helemaal gevonden en zijn dan ook beide al na 5 uurtjes slaap weer klaar wakker. Alain is nog bezig met het monteren van het filmpje van dag 1. Na een heerlijke douche en een lekker Amerikaans ontbijt is het tijd om uit te checken.

We rijden naar Pouch Camp en droppen daar onze spullen. Nadat we nog enkele dingen door gesproken hebben met de kampeerder gaan we vol goede moed naar een supermarkt. Ondanks dat deze enorm groot is weten we toch alles te vinden wat we nodig hebben. En zo gaan we met 2 overvolle winkelwagens naar de kassa. Achter de kassa staat een vrouw die de boodschappen in pakt, deze keek erg verbaasd toen ze ons aan zag komen met de karren vol met eten. Uiteindelijk besloten we dit maar zelf in te pakken. Nadat we de auto volgeladen hebben rijden we snel terug naar pouch camp. Daar laden we de auto uit en gaan we weer terug, ditmaal naar Sears om nog eens 24 kussens te kopen.

Terwijl wij nog bezig zijn met de inkopen landt ondertussen de MVB op Newark airport. Dit houdt dus in dat we snel naar het kamp moeten rijden, de kussens moeten uitladen en dan snel naar Newark om de auto terug te brengen. We beginnen de rit goed, maar ergens rond Newark raakt de TomTom van slag en dus ook wij. Uiteindelijk komen we een half uur later dan gepland aan op het vliegveld, maar wel nog op tijd om de auto in te leveren. De MVB is veilig geland en alles is goed verlopen. We worden met de bus afgezet op pouch camp. Waar eerst de instrumenten gecontroleerd worden op eventuele schade. Terwijl de blazers al aan hun eerste ‘horror’ repetitie bezig zijn, zijn de slagwerkers nog bezig om de trommen in elkaar te zetten. Na de repetitie worden de uniformen netjes opgehangen. Vervolgens geniet iedereen van de heerlijke spaghetti, die na het vliegtuig eten zeer gewaardeerd wordt door de leden. Na de overheerlijke maaltijden beginnen de leden een toch door het donkere bos naar de cabins.

Eenmaal daar aangekomen gaan enkele leden al meteen slapen. Een groep leden vertrekt nog naar het centrum van Staten Island waar ze enkele inkopen gaan doen. En de overige zitten nog gezellig even te kaarten op het kamp. Maar iedereen zal op tijd naar bed gaan, aangezien iedereen moe is, en we morgen weer een lange dag hebben.

The topic sentence, meaning the first sentence https://justdomyhomework.com/ of the paragraph, should indicate concisely the reasons that you have for holding your opinion.